Jouw assistent bij de aankoop van een padelracket!

Een nieuwe padelracket kopen is leuk, maar ook moeilijk. Welke vorm racket moet je hebben? Welk padelmerk is goed. En waar kan jij het padelracket het beste kopen? Zoals je ziet zijn er veel vragen te stellen bij de aanschaf van een padelracket. Wij van PadelProd NL willen onze internationale expertise overbrengen of padelliefhebben in Nederland. Voorkom dat je een padelracket voor een te hoge prijs aanschaft. 

Ons verhaal

Op internet zijn er tientallen webshops te vinden waar je een padelracket en overige padelproducten kunt kopen. Deze aanschaf doe je voordat je het product getest hebt. Dit terwijl je als beginner, maar als ook als gevorderde geen idee hebt of het padelracket fijn speelt. Daarnaast is het ook lastig om aan de hand van een productbeschrijving en foto’s een keuze te moeten maken uit honderderden padelrackets. Waarbij ook het overgrote deel van alle padelrackets ook nog eens zeer prijzig is. 

Toen wij een aantal jaren geleden in aanraking kwamen met de snelstgroeiende sport waren direct verkocht! We kochten het padelracket dat we via de club en padeltrainer konden aanschaffen. En dat allemaal voor een redelijke prijs. Als beginner hadden wij natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal. Het padelracket voldeed aan onze eisen: het was niet al te duur, hij kon tegen een stootje en zag er ook nog eens mooi uit. Na een aantal maanden spelen, waren wij allemaal op zoek naar een padelracket met iets meer comfort en potentie. Dus gingen we op zoek naar een padelracket voor gevorderden.  Zo ook Stan:

Ondertussen wist ik al wel een beetje wat ik zocht in een padelracket. Het is alleen heel lastig om een padelracket uit te kiezen op basis van een beschrijving en foto’s. Toch besloot ik om een padelracket aan te schaffen vooral op basis van de looks van dit racket. Gelukkig heb ik research gedaan en wist ik zo meer dan 50 euro te besparen om mijn racket. De padelrackets worden namelijk voor heel veel verschillende prijzen aangeboden op diverse websites. De kans dat je teveel betaald is dus heel groot.

Ik heb zeker 2 jaar met mijn nieuwe racket gespeeld tot dat ik mijn racket heb vergeleken met een aantal andere padelspelers. Mijn padelracket was topzwaar, had een kleinere sweetspot en zorgde daardoor voor een overbelaste arm. 

Het wordt de padelspeler dus niet bepaald makkelijk gemaakt om een padelracket te vinden dat bij zijn of haar behoeften aan sluit. Dit terwijl er meer dan genoeg keuze is, en er dus altijd wel een geschikt racket voor jou bij zit. Dit zette ons aan het denken. Je kunt op verschillende webshops, winkels en clubs padelrackets testen, maar wat is hiervan de meerwaarde als je deze padelrackets niet kunt vergeleken met andere soortgelijke padelrackets.  Daarnaast kun je bij de aankoop van een racket al gauw meer dan 50 euro te veel betalen als jij je racket bij een te dure webshop koopt.  We hebben daarom een compleet overzicht van alle padelrackets met alle prijzen zodat jij altijd de beste prijs vindt voor jouw nieuwe padelracket. Ons team is altijd via de Livechat en email bereikbaar om jou een padelracket te adviseren op basis van jouw speelstijl, niveau en eisen. 

Voordelen!

Advies op Maat

Vul de 'racket check' in en vind het racket dat het beste bij je past. Geen racket gevonden? Neem dan contact met ons op voor advies op maat!

Prijs vergelijkingen

Wij hebben de verschillende aanbieders met elkaar vergeleken zodat jij het goedkoopste racket kunt shoppen!

Uitgebreide productbeschrijvingen.

Jij weet exact welk racket je koopt dankzij de uitgebreide productbeschrijving.

Neem contact op!

info@padelprod.nl

Binnen 24 uur advies op maat!