Padel racket: De beste padel rackets in elke prijsklasse!

Padel racket: de beste padelrackets in elke prijsklasse!

Padel rackets kunnen een hoge prijs hebben, maar hoeven dan niet het fijnst te spelen. Een duur padel racket betekent niet per definitie dat het racket ook geschikt is voor jou. In veel gevallen is een goedkoper racket ook zeer geschikt. We zetten de beste padel rackets in elke prijsklasse op een rijtje!

Padel rackets tussen €50,- en €100,-

Ben je op zoek naar een goedkoop padel racket? Kijk dan naar een racket in deze prijsklasse. Een goedkoper racket is in de meeste gevallen een beginnersracket en makkelijk te bespelen. Een padelracket tussen de €50,- en €100,- heeft over het algemeen een glasvezel of 100% carbon blad. Een padel racket in een duurdere prijsklasse bevat vaak een sterker blad van 3K,12K of zelfs 18K carbon. Het getal geeft aan hoe sterk het blad van je racket is. Hoe sterker het blad, hoe kleiner de kans is dat jij het racket kapot zult slaan. Echter is voor beginners een padel racket met een 100% carbon blad uitermate geschikt.

Padel rackets tussen €100,- en €180,-

Een padel racket tussen de €100,- en €180,- zijn meestal geschikt voor de gevorderde spelers. Dit zijn spelers die al enige tijd met een beginnersracket hebben gespeeld, maar op zoek zijn naar meer in een padel racket. De duurdere rackets hebben de nieuwste technologieën. Hierdoor speel je bijvoorbeeld met minder vibratie, omdat de duurdere anti-vibratiesystemen hebben verwerkt in het materiaal van de rackets. Je speelt dus met meer comfort. Ook zorgt de samenstelling van het foam in deze duurdere rackets voor veel comfort, maar ook power. Bij de duurdere prijsklasse zul je ook veel verschillende vormen van rackets vinden. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons bericht over de verschillende vormen van een racketblad.

Padel boven €200,-

Ben je een ervaren speler of wil je graag het beste materiaal hebben? Je zult dan als snel op zoek gaan naar padelrackets die boven de €200,- zijn. Als ervaren speler weet je hoogstwaarschijnlijk welke speelstijl je graag hanteert. Ben je een aanvallende speler dan zul je waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar een padelracket die bekend staat om haar power. Dit zijn over het algemeen padelrackets met een diamantvormig racketblad. Deze rackets zijn topzwaar zodat je makkelijker snelheid kunt genereren. Ben je een allround speler dan zul je kiezen voor een padelracket met een rond racketblad. Ten slotte kun je kiezen voor een druppelvormig racketblad. Dit type geeft je de mogelijkheid om zowel verdedigend als aanvallend te spelen.

Een racket boven de €200,- speelt met meer comfort, potentie en kracht dan een goedkoper racket, maar houdt er rekening mee dat een padel racket goed moet aanvoelen. De prijs van een padel racket geeft dus niet aan of het racket ook geschikt is voor jou. Wij raden aan om een racket aan te schaffen van hetzelfde waarmee je eerder hebt gespeeld. Hierdoor heb je een padel racket die op nagenoeg dezelfde wijze is gemaakt dan je voorgaande padel racket.

Naast een geschikt padelracket vinden. Is het ook van belang om goede padelschoenen te dragen. Wij hebben de beste padelschoenen voor mannen & de beste padelschoenen voor vrouwen op een rijtje gezet. Zo kun jij compleet uitgerust de padelbaan opstappen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!