Padel spelen? Dit zijn de mooiste padellocaties in Nederland!

De mooiste padellocaties van Nederland

Wil je graag padel spelen? Er zijn in Nederland al bijna 600 padelbanen te vinden en dat op meer dan 200 verschillende locaties. Grote kans dat er dus een padelbaan bij jouw in de buurt is. Maar wat zijn nu de mooiste padellocaties in Nederland om padel te spelen? Wij hebben overzicht gemaakt!

Deventer Padel

In Deventer kun je padellen in het hart van de schaatsbaan. In 2020 is Deventer Padel verhuist naar de Sportcentrum de Scheg. Dit sportcentrum was oorspronkelijk een schaatshal. Momenteel kan hier nog steeds geschaatst worden, maar je kunt er dus ook terecht voor een potje padel. Via een trap over de schaatsbaan kom je terecht bij de 3 overdekte padelbanen. Een prachtige locatie met een mooie sfeervolle inrichting. Deze locatie hoort dus zeker bij de mooiste padellocaties van Nederland.

Deventer Padel, mooiste padellocatie van Nederland
Deventer Padel

Play Padel Club Zuidas

In Amsterdam kun je in je pauze genieten van een heerlijk wedstrijdje padel. Op de Zuidas liggen in het hart van de zakenwereld 3 panoramische padelbanen van Play Padel Club. Tijdens het spelen heb je een prachtig uitzicht over de indrukwekkende kantoorgebouwen van de Zuidas.

Play Padel Club Zuidas, Amsterdam. Een van de mooiste padellocaties van Nederland
Play Padel Club Zuidas, Amsterdam.

Zuit NL Etten Leur

In Etten Leur is misschien wel de mooiste padellocatie van Nederland. Naast padellen kun je bij Zuit.nl ook tennissen,squashen, fitnessen en bowlen. Op deze locatie liggen 4 panoramische padelbanen. De banen liggen in op verschillende verdiepingen. Dit zorgt voor een heel gaaf effect. Als kers op de taart kan het dak ook nog open en dicht. Je speelt dus altijd in de ideale weersomstandigheden. Deze padellocatie is te vinden langs de a58 tussen Breda en Antwerpen.

Zuit.nl in Etten leur
Zuit.nl in Etten leur

La Playa Enschede

In Enschede zal in 2021 een groot indoor padelpark worden geopend. In een grote hal worden maarliefst 10 padelbanen geplaatst. Later meer informatie hierover.

Weet jij nog een andere locatie die in het rijtje van de mooiste padellocaties van Nederland hoort? Laat het ons dan weten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!