De nieuwe Padelrackets van Adidas (2021)

Dit zijn de padelrackets van Adidas van 2021

De nieuwe padelrackets van Adidas zijn gelanceerd! Er zijn maarliefst 18 padelrackets gelanceerd! En Adidas heeft aan iedereen gedacht. Zo hebben zij planken voor de echte beginners, maar ook voor de fanatiekelingen! Lees hieronder alles over de verschillende lijnen en kom erachter welke padelrackets van Adidas het beste bij jou passen!

Adidas Discovery

De Adidas Discovery collectie is er voor de ontdekkende padelspeler. De padelrackets hebben een kleine prijs en zijn daarom geschikt voor de echte beginner die niet weet hoelang hij of zij van het spelletje zal gaan genieten.

Adidas Adipower

De Adipower lijn bestaan uit 3 padelrackets. Deze rackets zijn speciaal ontwikkeld voor de topspelers die door Adidas gesponsord worden: Seba Nerone, Alex Ruiz en Martita Ortega. De rackets hebben veel kracht, maar ook veel controle. Daarnaast bevatten de rackets een ruw oppervlak voor optimale spin aan de bal.

Adidas Adipower Lite

De Adipower Lite zijn padelrackets met dezelfde specificaties als de Adipower rackets. Echter hebben deze padelrackets een zachtere kern waardoor ze comfortabeler spelen.

Adidas RX

De Adidas RX rackets zijn voor de spelers die graag stappen willen maken in hun padel spel. Een goed padelracket voor de speler die zich wil blijven verbeteren. Het is een geschikt padelracket voor alle type spelers.

Adidas Essnova Carbon

Dit zijn de padelrackets van carbon met een zeer zachte kern. Daarnaast bevat het oppervlak een ruw design. Dit type racket is er in zowel een aanvallend, als controle racket.

Adidas Metalbone

De Metalbone is het padelracket van nummer 1 van de wereld ‘Ale Galan’! Het racket bevat veel technische ontwikkelingen. Het padelracket heeft een ‘ocotogonal structure’ dit is goed voor de stijfheid van het racket. Op de top van het racket is namelijk extra gewicht toegevoegd om zo agressiever te kunnen zijn tijdens de aanval. Daarnaast is het ook mogelijk om het racket aan de onderkant zwaarder te maken. Dit kan door zelf gewichtjes in de vorm van knoppen toe te voegen aan het racket. Hierdoor kun je het racket ook aanpassen op het type wedstrijd dat je speelt.

Er us ook een controle racket ontwikkeld! Dit is de Adidas Metalbone control. Het bevat nagenoeg dezelfde specificaties alleen heb je meer control met dit racket.

Bij aankoop van een Metalbone padelracket zal Adidas 3 m2 aan bomen planten!

Adidas Green Padel

De Adidas Green Padel is het padelracket voor de milieuactivisten! Bij de aankoop van een Green Padel racket wordt er 3 m2 aan bomen geplant op het bomen platform van Adidas padel. Daarnaast is het padelracket ook gemaakt van ecologisch materiaal.

Adidas Junior

Er zijn twee junior rackets uitgebracht. Dit zijn de junioren versies van de Metalbone van Ale Galan en de Adipower Light van Martita Ortega. Beide padelrackets bevatten dezelfde technologieën als die van de senioren rackets. Het grote verschil is de grootte van het racket en het gewicht.

In deze video is de nieuwe 2021 collectie gepresenteerd.

Bekijk hier alle padelrackets van Adidas! Ook de rackets uit 2018 en 2019. Veel van deze padelrackets zijn afgeprijsd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Dit bericht heeft 1 commentaar

 1. Frans Stultiens

  Beste 

  Ivm mijn werk ben ik tot begin december op sint Eustatius.

  Bij terugkomst in Nederland wil ik me graag op een mooi nieuw racket tracteren.

  Bestaat de mogelijkheid dat ik de volgende modellen vrijblijvend test?

  – adidas adipower light 3.0

  – adidas adipowermaster ltd

  Ik hoor het graag 

  Hartelijke groet Frans Stultiens 

  Verzonden vanaf mijn Galaxy

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!