Wilson padelrackets

Wilson maakt al enige tijd padelrackets, maar zijn vanaf 2020 pas echt serieus begonnen aan de padelmarkt! In samenwerking met Fernando Belasteguin hebben ze de Wilson rackets op de kaart weten te zetten. Wilson staat bekend om zijn goede kwaliteit. Het grote nadeel hiervan is de hoge prijs die je betaald. Dit komt mede doordat de padelrackets worden gefabriceerd in Spanje.

Fernando Belasteguin

Ook wel Bela genoemd, Fernando Belasteguin. Bela wist van 2002 tot 2017 de nummer 1 van de wereld te zijn. Hij wist 16 jaar achterelkaar de beste van de wereld te zijn/blijven. Het is daarom ook niet verassend dat Wilson een gigantisch contract aan Belasteguin heeft voorgelegd. In samenwerking met Bela is de Wilson X Bela lijn ontwikkeld.

Wilson Pro Staff

De Wilson Pro Staff lijn bestaan uit padelrackets die uitermate geschikt zijn voor controle en precisie. De rackets hebben een ruw racketblad. Dit is ideaal om effect aan de bal te kunnen geven.

Wilson Blade

De Wilson Blade rackets staan bekend om zijn comfort en ‘playability’. Met dit padelracket kun je gemakkelijk uit de voeten. Geschikt voor de beginner en gevorderde padelspeler.

Wilson Bela

De Wilson Bela lijn is de bekendste lijn van Wilson. In samenwerking met Fernando Belasteguin (BELA) heeft Wilson een drietal rackets ontwikkeld. Deze padelracket zijn ontwikkeld voor de gevorderde padelspeler.

Wilson Ultra

De Wilson Ultra rackets zijn de ideale padelrackets voor de echte agressieve speler. De harde kern, hard oppervlak en vorm van het blad, maken dit racket tot een echt monster. Moeilijk te bespelen, maar uitermate geschikt voor de ervaren speler.

De video waarin de Wilson Bela Lijn bekend werd gemaakt.

De meeste padelmerken lanceren in december de nieuwe padelrackets. Wilson heeft vanwege de samenwerking met Belasteguin de Bela rackets in september gelanceerd. Het is niet bekend of Wilson ook nieuwe padelrackets gaat uitbrengen voor 2021.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!