Padelrackets van Nox

Nox is al tientallen jaren één van de grootste padelmerken in Spanje. Nox staat bekend om zijn kwalitatief sterke en fijne padelrackets. Ook aan het design is flink gewerkt…. en dat is goed te zien! Hieronder leggen we je de verschillen uit tussen de padelrackets van Nox.

World Padel Tour Series

De Nox World Padel Tour series zijn ontwikkeld ter promotie voor het grootste pareltoernooi van de wereld. De parelrackets zijn erg verschillende van elkaar en hebben ook allemaal hun specifieke voor- en nadelen. Bekijk de video van Nox voor een betere blik op het design.

Luxury

De luxury series bestaan uit 10 padelrackets. Hieronder vallen ook de padelrackets waarmee de topspelers van Nox mee spelen. Zo spelen Lamperti (ML10), Tapia (AT10) en Gemelas Atomikas (MP10 & MJ10) met padelrackets uit de Luxury series. Deze padelrackets zijn op het gebied van technologie het best ontwikkeld, maar dit is ook terug te zien in de prijs. Bekijk de video voor een uitgebreider beeld van het design van de rackets.

Pro

De Pro series zijn uitermate geschikte padelrackets voor de gevorderde padelspeler. In Nederland zien we veel spelers met een Nox Ml10 racket uit de pro series. Vaak is dit het padelracket wat wordt gekocht nadat het beginnersracket toe is aan vervanging. Met de Pro series beschik je over veel controle waarbij je er ook op snelheid op vooruit gaat.

Casual

De 3 padelrackets uit de casual lijn zijn beginnersrackets. De beginnersracket van Nox staan bekend om de duurzaamheid. De rackets zijn geschikt voor alle weeromstandigheden en zullen daarom niet snel kapot gaan. De Nox X one C.6 is uitermate geschikt voor de echte beginner die niet veel geld wil besteden aan een racket, maar wel kwalitatief een goede plank wil.

Ultra Light

De Ultra light rackets zijn gemaakt voor kinderen en spelers die vanwege omstandigheden niet met een zwaar padelracket kunnen spelen. Deze lichte rackets wegen rond de 300 gram. Heb je snel last van armblessures? Dan zou de Ultra Light een goede keuze kunnen zijn. Echter zorgt een lichter gewicht ook voor minder kracht in je spel. je levert dus wel in op het gebied van potentiele kracht.

In tegenstelling tot Adidas heeft Nox nog geen visie op het duurzaam ontwikkelen van padelrackets. Waar Adidas werkt met reclybaar materiaal, hebben we Nox dit nog niet zien doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!