Padel Rackets Head

De padelrackets van Head zijn populair in zowel Spanje als Argentinië. Ook in Nederland wordt er veel gespeeld met Head. Zo hebben Uriël Maarsen en Bram Meijer ook al hun toernooien in 2019 en 2020 gespeeld met Head ‘planken’. Uriel en Bram zijn de nummers van 1 Nederland. Naast padelrackets maakt Head ook padelballen van zeer hoge kwaliteit. Deze padelballen worden ook gebruikt tijdens de World Padel Tour toernooien. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Head de hoofdsponsor is voor de padelballen.

Verschillende modellen

Head heeft in 2021, 11 nieuwe padelrackets uitgebracht. Ieder racket heeft een andere doel/ speelstijl. Dit betekent natuurlijk niet dat de 2018/2019 modellen niet meer goed genoeg zijn. Ook deze rackets van Head zijn van goede kwaliteit. Head heeft nieuwe modellen uitgebracht op al bestaande lijnen. Hieronder leggen wij de verschillende concepten van iedere racketlijn uit.

Head Graphene Alpha

De Head Graphene Alpha lijn bestaan uit perfect uitgebalanceerde padelrackets van Head. Deze rackets zijn de perfecte balans tussen power en controle. Alle Graphene Alpha rackets hebben een druppelvorm of diamantvorm en zijn daarom meer topzwaar. Hierdoor is het genereren van snelheid een stuk makkelijker.

Head Delta

De Delta rackets van Head zijn aanvallende padelrackets. Deze rackets bevatten een diamantvormig racketblad. Deze racketlijn is ontwikkeld voor aanvallende/ agressieve padelspeler

Head Gamma

De Head Gamma padelrackets hebben een vreemde vorm. Echter is dit racket een controle racket met een aangepaste ronde vorm. Het zijn lichte padelrackets met een grote sweetspot. Een extra wendbaar racket met een grote sweetspot.

Head Graphene Zephyr

De Head Graphene Zephyr zijn padelrackets voor extra controle. Deze padelrackets zijn makkelijker te bespelen. Echter lever je ook niet in op power. De padelrackets hebben een nagenoeg rond racketblad. De sweetspot is groter.

Head Flash

De Head Flash is de padellijn voor de beginner! Deze beginnersrackets hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is wel een beginnersracket voor de aanvallende speler die op zoek is naar power!

Head Atleten

Ook veel topspelers spelen met een parelracket van Head. Zo speelt Sanyo Guiterrezz al jaren met een racket van Head. De 2021 edities zijn ook gemaakt in samenwerking met Sanyo.

Benieuwd naar hoe de 2021 padelrackets van Head zijn ontwikkeld? Bekijk de video!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!