Padelrackets van Babolat

Naast tennisrackets maakt Babolat ook padelrackets van hoge kwaliteit. Sterspeler Juan Lebron is het uithang bord van het merk. Hij heeft zijn toernooien in 2020 gespeeld met de Babolat Viper Carbon. Babolat staat bekend om zijn aanvallende rackets. Ben je op zoek naar een controle racket of allround racket dan kan dat ook! Er zijn namelijk verschillende padelrackets van Babolat met ieder zijn eigen functie. Volgend jaar zal Juan Lebron met een racket uit de 2021 lijn gaan spelen. De vorm van het racketblad zijn Babolat rackets anders dan de meeste andere rackets. Dit heeft een doel. Dit leggen we je uit in dit bericht.

Veron

De Veron lijn bestaan uit: De Tecnical Veron, de Air Veron en de Counter Veron

De Technical Veron is dynamisch en heeft veel precisie. Het racket is ideaal voor de technische speler die graag het spel wil leiden door in de aanval het initiatief te hebben. Het padelracket zorgt voor een combinatie tussen kracht en techniek.

De Air Veron is een dynamisch racket en daarnaast ook nog eens zeer wendbaar. Dit racket weegt maar 355 gram. Dit is aanbevolen voor de padelspeler die veel meters aflegt op de baan.

De Counter Veron is het allround/ verdedigende padelracket. Het is uitermate geschikt voor de geduldige speler die afwacht om op het juiste moment naar het te lopen. Eenmaal bij het net heb je met dit racket genoeg power op de bal de baan uit te smashen!

Viper

De Viper rackets bestaan uit: de Technical Viper, de Air Viper en de Counter Viper. Dit zijn alle drie aanvallende rackets, maar met verschillende speelstijlen.

De Technical Viper is het padelracket met explosieve kracht/snelheid met extra veel precisie. Het racket is geschikt voor de aanvallende speler die graag het spel wil sturen.

De Air Viper voorziet de speler van explosieve kracht en extreme wendbaarheid. De vorm van het racket in combinatie met het lichte gewicht zorgt voor extra wendbaarheid. Het racket weegt 355 gram.

De Counter Viper is het controle racket! Dit is ideaal voor de geduldige speler die wacht op de ‘counter’ Het racket bevat een grote sweetspot!

Bekijk het Instagram account van Babolat voor meer uitleg over ieder racket!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van speciale aanbiedingen, kortingscodes en nieuwe padelrackets!

Deel dit bericht met je padelvrienden!

Geef een antwoord

×
×

Winkelmand

Blijf of de hoogte van de beste aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke padelberichten, exclusieve kortingscodes en meer…

Ontvang het laatste padelnieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en aanbiedingen!